Vanaf nu verkrijgbaar bij de Keldermeesters.

“Vanuit de oorsprong van de Italiaanse natuur”

Acqua Morelli heeft een laag mineraalgehalte en een uitgebalanceerde smaak: alles wat u van een exclusief mineraalwater mag verwachten.

Aqcua Morelli
De Maritieme Alpen in de Piemonte en Ligurië staan symbool voor Italië in zijn natuurlijke, ongerepte staat. Deze regio is de thuisbasis van de Bauda Spring, gelegen in een natuurlijk beukenbos dichtbij Ollano. Na een 75-jarige reis door verschillende steenlagen ontspringt het water hier op 1000 meter boven de zeespiegel. Dit premium mineraalwater toont op deze hoogte zijn helderheid, karakteristieke frisheid en zuiverheid.

Acqua Morelli heeft een laag mineraalgehalte en een uitgebalanceerde smaak: alles wat u van een exclusief mineraalwater mag verwachten. De echte kenner kan bevestigen dat de uitstekende kwaliteit van Acqua Morelli een gunstig en stimulerend effect heeft op de eetlust.

Wijn
Kenners die een goede wijn waarderen kunnen tegenwoordig bijna overal ter wereld vinden waar ze naar op zoek zijn. Italië is natuurlijk altijd een speciale locatie geweest voor het maken van wijn. Generaties hebben zich toegelegd op de kunst van het maken van wijn: het creëren van prachtige wijnen jaar na jaar. Deze passie voor de druivenoogst is nauw verbonden met een passie voor eersteklas mineraalwater zoals Acqua Morelli.

Het is geen verrassing dat deze passie wordt weerspiegeld in culinaire kringen. Gemiddeld worden er voor elke fles wijn twee flessen water besteld, reden genoeg om een voortreffelijk water aan te bieden als aanvulling op een uitstekende fles wijn. Acqua Morelli is vrijwel mineraalvrij, wat de smaakpapillen sensibiliseert voor een perfect wijngenot.

Eten
Een kijkje in de keuken de culinaire kunst is altijd iets bijzonders. In een verfijnde keuken is alleen de allerbeste kwaliteit goed genoeg. Dit geldt in keukens over de hele wereld!
Een subtiele voorbereiding van de smaakpapillen is essentieel om een voortreffelijke culinaire ervaring te garanderen. Het mineraalwater dat als bijgerecht bij het menu wordt geserveerd speelt een essentiële rol.

Dankzij het lage gehalte aan mineralen harmoniseert Acqua Morelli wonderbaarlijk met avond gangen die over een langere periode worden geserveerd. Het water is verfrissend en zal het gehemelte tussen de gangen sensibiliseren zonder echter de smaak van de gerechten zelf te beïnvloeden. Acqua Morelli biedt elke keuken een premium mineraalwater van een kwaliteit die zelfs de meest strenge eisen overtreft.

Koffie

Koffie heeft een geschiedenis van duizenden jaren. De drank is nu geliefd en verkrijgbaar over de hele wereld. Er worden wereldwijd elke minuut 1.736.111 kopjes koffie geconsumeerd. Sommige landen en steden, zoals Italië of Oostenrijk, staan bekend om hun prestigieuze koffiecultuur.

Een goede helft van alle koffiedrinkers waardeert een goed mineraalwater zoals Acqua Morelli bij hun koffie, en met goede reden. Mineraalwater opent de smaakpapillen, waardoor de tong gevoelig wordt voor een optimale smaakbeleving.

Cocktails
Het is een vaste waarde geworden in de gastronomische scène: de cocktail. Jaar na jaar komt het met nieuwe verrassingen in de vorm van nieuwe trends en nieuwe creaties. Internationale flair maakt deel uit van de naam van veel van deze cocktails. Mixologen over de hele wereld blijven hun ambacht perfectioneren om nieuwe creaties te toveren. Veel van de kunstenaars in deze tak van de gastronomische sector waarderen het belang van een puur mineraalwater als middel om de tong te sensibiliseren voor een optimale smaakervaring.

Met zijn opmerkelijke zachte smaak kalmeert Acqua Morelli de smaakpapillen. Ideaal voor een avond gevuld met een verscheidenheid aan heerlijke en diverse smaakervaringen. Het premium mineraalwater Acqua Morelli zorgt ervoor dat alle smaaknuances zuiver en karakteristiek blijven: niets is verdund, niets veranderd.

De Keldermeesters

Klarinetweg 28
4337 RA Middelburg
01 87 84 46 95
06 41 07 27 26

Assortiment Acqua Morelli